Van aanpassen naar jezelf laten zien! Training om beter je grenzen te leren kennen.

Je herkent patronen van pleasen en perfectionisme en je wilt het grenzen stellen onder de knie krijgen. Je wilt graag een boost krijgen in je zelfvertrouwen. Het voordeel aan een training in groep is dat je van elkaar leert. Ik hoor het zo vaak. “Oh, dat heb ik ook!” En door deze ervaring voel je je gesteund, leer je van elkaar.Deze training is geschikt voor mensen die hun eerste stappen zetten in het werken rond grenzen, als voor mensen die verdieping wensen rond dit ‘thema’.

Inzichtsoefeningen

-Lichaamsbewustzijn

-zintuigelijke waarneming (Hoe is jouw perceptie van een bepaalde situatie?)

– Zelfreflectie

– onderzoek naar welke waarden ieder van ons ‘drijven’

– een gesprek met onze innerlijke aanpasser of pleaser

Deze oefeningen kan je innerlijk doen. Voor mensen die praten of zichzelf laten zien in een groep lastig vinden, deze training is op dat vlak zeer toegankelijk. Je kan elke oefening mee beleven, inzichten opdoen, zonder dat je er persé over hoeft te vertellen

Uitleg over grenzen

-Wat zijn grenzen?

-Welke soort grenzen zijn er?

-Wat heb je nodig om grenzen te stellen?

Wat brengt de training je?

Je ervaart het belang van grenzen en leert je eigen grenzen herkennen.

Je ontdekt welke waarden voor jou belangrijk zijn.

Je krijgt meer regie over je innerlijke pleaser/aanpasser.

Na deze dag zal je jezelf niet meer vanzelfsprekend gaan aanpassen en meer van jezelf laten zien.

Praktische info

We werken in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

We starten om 9u30 tot 16u30 (welkom vanaf 9u)

Deelnameprijs, 120 € (inclusief materiaal, koffie, thee, koekjes, fruit)

Speciale actie: 95 € per persoon, als je met 2 aanmeldt.

Misschien ken je een vriendin, zus, broer, collega, … Wat het misschien makkelijker maakt om de stap te zetten.

"Het was een fijne, warme, gezellige en vooral leerzame dag met veel open en (h)eerlijke gesprekken. Ik voelde me gesteund, begrepen en kreeg heel wat verklaringen aangeboden die ik nu aanzie als lichtpuntjes, tools om mee aan de slag te gaan, ... Toen'k de volgende dag in mijn 'dagboek' wou noteren wat ik van de training opgestoken had en zeker niet wou vergeten, zat ik al enkele bladzijden verder ! Die dag heeft me 'klaarheid' gebracht in zaken waarvan ik dacht : dit zit vast, het is nu eenmaal zo, ik moet me erbij neerleggen, ermee leren leven hoe zwaar het soms ook is. En neen, ik leerde dat dat NIET zo was, helemaal niet zelfs ! Die dag kreeg ik heel wat duidelijkheden, inzichten (het A-JAAAA- gevoel) en 'k heb hierdoor zelfs al veranderingen opgemerkt in mijn leven. Zo snel al ! Zot gewoon ... Vooral de info rond de waardenladder heeft me getriggerd, me aan het denken gezet. Ik ga niet zeggen dat het makkelijk is om bepaalde ideeën, gedachten plots te doorbreken. Je komt jezelf tegen. Maar, die training heeft me zeker in beweging gezet. Ik voel dat het loont en me energie geeft, het is een proces ... Dank je Katia, voor de vele inzichten, ook wel openbaringen, ... Ik maak er werk van ! Je hebt me zin en energie gegeven om zaken aan te pakken. Dank je medestudenten van de dag, ook jullie waren een meerwaarde in mijn proces. Een echte aanrader voor iedereen die HOOPT op verandering ! "
"Een zalige dag, tof cadeautje voor mezelf, heerlijk stil te staan en geeft moed om door te gaan. Katia, je bent de ideale coach hiervoor!"
"Ik kan de workshop aan iedereen aanbevelen die bewuster wil leren omgaan met zijn of haar grenzen. De training is zeer mooi opgebouwd met een duidelijke structuur aan theorie, aangevuld met praktische oefeningen. De verrassend leuke oefeningen geven je zoveel inzichten over jezelf en geven je eveneens de kennis hoe je in staat bent jouw grenzen beter te stellen. Je staat achteraf versteld van de impact. Gedurende het seminarie wordt er genoeg tijd voorzien voor zelfreflectie. Het tempo is net goed. Katia heeft gedurende deze training zowel aandacht voor de groep als voor het individu wat heel vertrouwd en veilig aan."
"Ik heb dit ervaren als een zeer krachtige workshop die ook nadien nog lang doorwerkt en niet te stoppen is. Het geeft je een aanzet in de goeie richting en brengt veel in beweging. Er was een aangename en veilige sfeer met voldoende ruimte voor vragen en verduidelijking. Kort gezegd een aanrader. Als je klaar bent om je leven zelf meer in handen te nemen, kan Katia je daar zeker goed bij begeleiden!"
"Dank je wel. Echt heel hard. Heeft me zoveel deugd gedaan. Je hebt er geen idee van. Dank u!"